Lace shawl for sale

Assalamualaikum peeps..

:)

Entry kali ni nak promo shawl kat korang.. kalau minat, boleh la drop queries kat email nadahns82@gmail.com


Product details

Panjang x lebar
1.8m x 0.6m
Heavy strechable chiffon
MYR 69.00 without postage fee.

TQ.           

Virus korean show

Assalamualaikum..

Aku tak sure macam mana nak start entry hari ni..nak update sesuatu jugak since the last entry macam dah agak lama. Tapi, aku tak nak bercerita pasal the missing airplane sebab knowledge aku rasanya belum cukup strong nak discuss matter yang heavy macam ni.

So now, aku nak share few reality korean show yang aku follow since 2008 if i'm not mistaken. Permulaan reality tv yang aku tengok is FAMILY OUTING season 1. Introduced by my ex-roomate, Kak Aima. Aku dengan Kak Maz kena demam family outing for a while. Up today, aku kekadang repeat tengok show ni bila bosan.

Sumber google
After that, aku dikenalkan pulak dengan RUNNING MAN. Virus RM ni sangat kuat sampaikan aku sanggup download each episode for my boring supplement. Nak kata obsessed sangat tu belum lagi lah kot sebab aku tak ada pun berkejaran beramai ramai bila tau ada members RM ni turun Malaysia. Idea RM ni fresh..sampaikan ada local tv show follow game show diaorang ni. Tapi so far, tak ada lagi copycat yang follow monday couple.

Credit to google
Next show yang menarik bagi aku is APPA ODIGGA? Show ni pasal si ayah travel dengan si anak for few days without their mother. Budak budak ni comel and kelakar. AO ada season 1 and season 2. Season 1 ada Junsu, Joon, Mingkok, Hoo and Jia. Season 2 ada Hoo, Minyool (adik Mingkok), Bin (adik Joon), Chanhyung, Gyuwon and Rihwan. 

Credit to google
Semalam, Nija dah introduced satu lagi series.. RETURN OF SUPERMAN from KBS. Lebih kurang jugak macam AO tapi show ni baru 15 episode up today. Tapi yang ni si emak akan leave the house for two days so that si ayah boleh spent time dengan anak diaorang. Menariknya dalam ni salah sorang dari cast ialah fighter yang pernah muncul dalam featuring episode dengan FO and RM. The other things yang best sebab ada kembar yang baru tumbuh gigi dalam show ni. Hehehe :B

Credit to google
Not to forget satu show yang ala ala military. REALMAN. Sapa jumpa episode yang siap ada english subs sila lah tinggalkan link kat aku ye. Aku still mencari. so far aku cuma pernah tengok satu episode je dekat Kshownow.net

Sumber google
Link : Family Outing

Okay, that's all for now. Wish you to have a great day ahead. Chiao!
There was an error in this gadget

up