First ever family day

Assalamualaikum peeps..

Cerita ni dah lepas dekat seminggu jugak la. Alkesah family sebelah ayah aku buat family gathering. Ini adalah gathering pertama yang pernah ada kat rumah aku. Sebelum ni tak ada pun buat kenduri ke open house ke kat rumah aku sebab mamayah jenis anak bongsu yang low profile. Hehehe.

Idea nak buat gathering ni tercetus masa raya rumah maktam kat melaka hari tu. So decided la nak buat kat rumah aku since depan rumah ada laman nak tampung families yang ramai bersidai.

Few times buat meeting dengan pak&mak andak untuk devide task and bila sampai masa yang ditunggu..alhamdulillah. Everything went well. Sepupu sepapat yang jarang jumpa and yang selalu jumpa pun datang. Masa ni la aku tau yang anak buah sudah sama tinggi dengan aku. Miahahaha.

Insha Allah, this kind of thing akan di rancang lagi pada masa depan and hopefully yang mana tak dapat join gathering 2013 will join the next event.


Mama & ayah bersama jiran
Siap ada set karoke! Jangan jeless..hahaha
#mujur ayah cuti while mama kerja balik lambat and adik sangat helpfull all the time. Thanks semua.

Watching is cool

Hello there!

Assalamualaikum.

Saja nak share one channel yang aku subscribe kat youtube untuk tontonan masa boring. Kadang aku menonton, kadang aku just mendengar she membebel. She banyak share tips untuk ladies. Rasa cam seronok pulak dia speaking selaju lajunya.

So, kalau saja nak tengok tips nak make up ke..apa ke.. just check out her channel.

ilikeweylie
More Weylie

Have a good day! :)

Simple shawl Labuh

Assalamualaikum,

Anyone yang minat dengan shawl as pictures boleh la place order via email nadahns82@gmail.com or via FB  :)

Click for larger image!
Click for larger image

MATERIAL : Chiffon
TRANSPARENCY : Low
LENGTH x WIDTH : 1.8m x 0.54m
PRICE : RM28
POSTAGE : RM6


Happy October. Bertabah lah wey!

Assalamualaikum!

Pejam pejam celik.. baaa cak! dah sampai bulan sepuluh. Sekejap je lagi nak end of year. Berdebar pulak nak tunggu pengumuman bajet 2014. Bhahaha..sejak bila ko ni minat nak dengar bajet ni? mih mih..

Anyways, tak tahu nak share apa sebenarnya pun. Bahan tak ada. Nak update lagi lah malas. So, yeah.. semalam birthday si cinta. Happy birthday ! whoot whoot! Semalam birthday boy wish nak kek coklat as usual. Since dia order kek tu masa wake up call, non hado lah aku nak bake ke apa kan. HAHA. Memang membeli je lah jawabnya.

Lepas tu ke rumah mak angkat baru. Waaaa..laju kau dapat mak angkat ye nada. Hihihi..nasib badan jadi orang comel. Bluekkkk! muntah sendiri. =..=" Kat rumah mak angkat tu bungkus bungkus la pulut kuning untuk bawak kat tempat kerja si birthday boy. Wahhh..gitu!

Pastu si birthday boy cakap tunggu dia siap kerja dulu sebab nak sembang sembang jap. Aku tang tunggu dia ni memang dah master lah. Tak tau la mana datang tahap kesabaran yang macam tu punya tinggi. Good job nada! puji diri sendiri lagi. Haihh..

Sembang sembang sampai la dia nak masuk kerja balik. Padahal tunggu dia siap download game guna data plan aku. =..= Sila la sayangg..birthday boy katanya. Huhuhu. Right now volume data dah exceed. Tak pe lah, berbekalkan saki baki data yang ada tu, kita online sampai la provider reset balik volume tu 13hb ni.

Oleh itu, mari lah bertabah. HAHAHAHA.
There was an error in this gadget

up