Chapter : # Random Friday

Assalamualaikum.

Tak tau macam mana nak express apa yang aku rasa sekarang. Banyak sangat mixture yang ada dalam hati, otak dan perut. Rasa apa yang kita nak macam tak berapa menjadi atau memang tak jadi. Hati ni pulak meragam tak tau punca.

Depressed Happy Call Tell
credit to google
 
Pagi-pagi dapat nampak hot air baloon Emirates punya kat highway hati punya la suka. Excited. Nampak macam permulaan hari yang akan jadi enjoyable. Tapi after that, semua tak kena. *APTB! Nak mengadu kat mama.. tapi mungkin petang nanti lah. So, ni medium aku nak kongsi rasa dengan tah sapa sapa yang buat blog walking secara tak sengaja kat blog aku.

Tiba-tiba aku rasa tak ada mood. Mungkin punca dari semalam ditambah dengan badan yang tak berapa nak sihat (batuk selsema) and few things yang kena kejar. Dah macam bad sign untuk weekend aku. Astagafirullah.. Sabar lah hati..terima dugaan dengan redha. Baru separuh hari dicuit sikit kesabaran tu. Sabar laaa *pujuk diri sendiri =___=

#looking forward the good reason behind things happen

Chapter : syokk!

Alhamdulillah aku seronok dapat jumpa member study dulu Ahad lepas. Bincang punya bincang, akhirnya 90% dapat turun Alamanda. weee~ pagi2 lagi aku and the girls datang terjah mall tu. sembilan setengah pagi tu beb! haaa..kau ado? hihi

Sampai petang jugak lah kitaorang hang around kat Putrajaya. Makan2..borak2..update status yg tak ter-update kat facebook. Karok is the only activity yg kitaorang buat. HAHA.. tapi tak pe. memang bestt dapat jumpa the girls. sayangnya Eima tak dapat join.. huuu.. nanti nak plan gi ke pulau pulak katanya..tapi kena collect duit banyak2 lah.. hehe.

Jom layan video yg membuktikan ke-sengal-an kitaorang bila berjumpa. JAHAT? harus lahh..HAHAHA*evil.
MUAHH double strike

Chapter : Random Friday [2][3][12]

Salam Jumaat semuaaaa!! wehooo..besok one of my bestie nak tunang. J Tahniah Ha (Seha). Besok aku datang teman kau and bikin semak dengan Wani eaaa.. hehe.. 

Random # 1

Ada satu viva WQM**** selalu pasang lampu pagi-pagi.. kerjanya asik nak potong Q and honk-honk mintak bagi dia laluan.. Kalau orang tak biasa, maybe akan bagi laluan. Kalau yang dah biasa dengan kerata yang satu ni mesti buat tak reti je. Sudahnya..double line pun dia redah. Haihh..sangat tak faham dengan orang tu.

Random # 2

cousins and niece&nephew   
And then what else? Tah..tak ada apa lagi dah pun. HAHA. Dah la, bai engkorang..

There was an error in this gadget

up