Beauty sponge

Assalamualaikum!

Hey there..apa macam puasa? Ada baik? Hihi.. Today aku nak share pasal beauty sponge yang duplicate beauty blender yang mahal itu.

Yeah. Finally aku dapat jugak beli setelah usha selama beberapa bulan. Ada jugak search kat google..tapi yang banyak keluar kat result, mesti la yang mahal itu. But, ada jumpa blogger tu beli dekat sasa Alamanda. So aku semangat gi Alamanda semata mata nak gi outlet sasa kat situ untuk sponge ni..unfortunately outlet dah tutup. Perghh! Buang karen.

Aku start mencari sponge ni since tengok kat youtube. Makeup tutorial by weylie.. weylie or waylie..gitu lah. Aku lupa how nak spell. Lepad lepas tu la aku semangat nak mendapatkan bendalah ni.

Akhirnya aku jumpa dengan rakuten.my..aku sign up as new member and..taraaa!!! Got free points worth RM20. Then aku purchase beauty sponge for f.o.c including postage. Hehehe..Thank u so much rakuten and supermodelshops for this opportunity.

Mesti ada yang nak cakap aku kedekut pasal guna free points to tebus barang. Eh, suka aku la. Ada ke orang yang tak suka barang free? Ada? Amboiii..kerlas kau jah. Hahaha.

Puashati dapat membeli secara percuma. Yeay! Anyshops nak offer free points lagi? Hehehe.. Chiow!
There was an error in this gadget

up