Apa dah jadi?

Assalamualaikum!

Morning people! Nak bukak mukabuku.. tapi tak boleh pulak. Haizzz..

Sabar je la..

Mary kay mask

Assalamualaikum!

Okay..malam ni aku just nak share barang free aku dapat from my beloved sister. Muehehehe..gelak dulu sebab dapat try cik meri K.

So far aku just pakai yang tube warna peach tu. Sebab yang jenis ni boleh pakai time tidur. So aku boleh melelapkan mata dengan bahagia. Ngeh ngeh ngeh..

The second tube tu untuk whitening. Aku belum try lagi. At first masa angah offer guna aku macam..ko serious nak bagi sikit kat aku ni?? Yelaaaa.. MK ni rasanya mahhhhal lah jugak. Tapi assebab my sister kata mask tu tak suit dengan dia..so sedekah je lah kat aku.

Hihi..sengih je la sebab mmg glossy shine sleeping mask yang dapat tester free tu dah habis. Sleeping mask from SF ni best woh. Bangun tidur muka jadi lebih moist.

After that..tadi aku received free gift lipliner hasil dari online shopping. Heee.. asik kaut barang free je budak ni. Kah kah kah..pedulik lah pun.

Girls day out

Assalamualaikum..
After a year baru kita meet up semula. Fuyyooo..macam stay kat oversea je nak jumpa susah..

Sebenarnya ada ramai lagi.. eh.. tak la ramai sangat. Supposed ada lagi 3 manusia. Mereka tak dapat join sebab mereka ni pekerja yang berdedikasi. Sangat! Sabtu pun kerja. Huhu..

Alhamdulillah la dapat jumpa yang ni pun. Walau tak lama and aku tak over night dengan diaorang..dapat jumpa sekejap pun jadi lah..


Ladies night

Assalamualaikum

Hehe..ladies night tonight babeh!

Haaa..tadi pi tutti frutti. Masa nak membayar budak tu tanya nak diskaun ke tak? Aku yang tak biasa ni pun tanya la kalau diskaun macam mana??

Then dia kata if diskaun boleh dapat dengan condition kita purchase above RINGGIT MALAYSIA 15. Since mine baru sepoloh hengget je..so 'tak pe lah dik'..

After that what happen is..budak tu silap punch kat cash machine. Dia pi punch sepoloh hengget punya with diskaun. Muehehe..

Budak tu panggil member dia. Unfortunately member dia pun tak reti nak buat mcm mana to cancel kesalahan itu. Maka, lucky to me aku bayar murah je sebab kesilapan mereka. Rezeki betul.

#cakap kat nobita aku dapat diskaun sebab budak tu kata aku chantek. Terus dia tarik muka empatbelas..haha

My bff nikah already :')

Assalamualaikum!

What a great night. Aman je rasa. Hehe.

Anyways, semalam one of my bff selamat diijab qabul kan dengan pilihannya. Alhamdulillah Seha and Hazrul selamat jadi suami isteri tengahari semalam dengan sekali lafaz.

To Seha.. i'm so sorry for being late. Huhu.. Seha sweet sangat masa nikah.. Relaxed je masa dinikahkan.. emak Seha je aku nampak merembeskan air mata. T___T

Tahniah Seha.. hee.. bulan depan naik pelamin pulak ye..

So here aku share sikit gambar Seha and my beloved bff

Tea time

Nikmat makan. Nyum!

Learn from mistake

Assalamualaikum!

Hari ni aku kerja yang betul-betul kerja even monday is bluesss...hahaha. Aku tak ada penyakit monday bluesss since everyday pun aku is malassss.. hahaha

Tadi siang kerja aku yg dari tahun lepas akhirnya selesai jugak kat pwtc tu..so, for the next 2 year aku tak datang lagi pwtc dah. Hihi

One by one nampak jugak la usaha ke sana sini berbaloi..

Okay..nak sambung wasapp. Babai semua. Good night.

With kembar

Okay..hello there!

Assalamualaikum!

Just want to share few pictures..

1st time jumpa diaorang ni..cute! Next time auntie datang korang mesti dah pandai jalan tau! Hehe

There was an error in this gadget

up