Chapter : Alhamdulillah.

Salam peeps!

Weehoooo...finally dapat jugak aku hap-det entry baru. After a few weeks, i'm tryin very hard to get through. Macam nak gila tak dapat nak sign in. Comment tak boleh, follow pun susah, apa tah lagi nak update entry. Syukur alhamdulillah.

Syukur jugak lah brother aku punya part dah settle. Hopefully, dia boleh tackle and handle all things alone. Yang tinggal, kat rumah currently, me, adik, mama, ayah and angah. Later, bila angah balik Tawau, tinggal la kami berempat je kat rumah. Heeee... aku lah puteri time tu. Jangan jeles! Hahaha...

Let me introduce my brother. Nawi.

This week aku busy dengan kursus before entering the working life. So, please leave your message through my inbox if there is any news updates. Okay? That's it guys. Till then, Adiossa!

XOXO

0 comments:

There was an error in this gadget

up