Chapter : Random Friday [2][3][12]

Salam Jumaat semuaaaa!! wehooo..besok one of my bestie nak tunang. J Tahniah Ha (Seha). Besok aku datang teman kau and bikin semak dengan Wani eaaa.. hehe.. 

Random # 1

Ada satu viva WQM**** selalu pasang lampu pagi-pagi.. kerjanya asik nak potong Q and honk-honk mintak bagi dia laluan.. Kalau orang tak biasa, maybe akan bagi laluan. Kalau yang dah biasa dengan kerata yang satu ni mesti buat tak reti je. Sudahnya..double line pun dia redah. Haihh..sangat tak faham dengan orang tu.

Random # 2

cousins and niece&nephew   
And then what else? Tah..tak ada apa lagi dah pun. HAHA. Dah la, bai engkorang..

2 comments:

hanisaharon said...

farish comel, macam biasa. huehue

Nadha said...

Hari tu aku dokong dia naik ke bahu, kemain suka dia. siap request nak naik lagi.BERAT!

There was an error in this gadget

up