24 days

Assalamualaikum!

Dah 2nd week of February dah ni.. cepat gila masa lalu. Alih - alih dah 16 hb. Cehhh! Agak-agak la nada...macam ada orang baca blog kau ni. Kah kah kah!

Okay, lets see..

Entry kali ni iz rentetan entry lepas. Wahh! sambungan episode lah bagai.. INI SEMUA POYO! Kah kah kah! sekali lagi. -..-"

Last entry aku share pasal aku demam dek kerana effect yang entah mana satu punca aku pun tak tau. HAH! Jangan stress dulu. Sebab aku pun pening nak mula macam mana ni.. HAHAHA..

Tapiiii... sebenarnya aku just nak kong-si-kong-si-kong-sini..
This is my own testimoni
Tu la before and after 24 days aku makan PMC ni. Tak tau lah boleh percaya ke tak. Tapi aku rasa tu la hasilnya. Gambar punya lighting tu abaikan je la..Fokus kat parut tu je tau.. Ku rasakan pudar pada parut ku, Rosak lagu kau rossa. Bhahaha..

Perubahan lain yang aku rasa...lepas aku baik selsema-demam-batuk semua tu, pagi-pagi hidung dah kurang keluar mucus. Ni baru-baru je la..tak tau la tahan berapa lama kan..huhu. Harap-harap antibodi aku jadi lebih kuat bila dah cooperate dengan PMC ni.

By the way, ada lagi satu yang aku tak pasti apa sebab.. mood nak makan ada saja. Sekarang ni mesti mau makan makanan berat 3 kali sehari baru rasa okay. Adakah ini perubahan cuaca or faktor pertambahan umur or hati senang? Haha.. Pape je la pun. I am very happy right now.

# biar tak sempurna, janji hati senang. Syukur Alhamdulillah.

4 comments:

hanisaharon said...

ada la nampak keberhasilannya. sekarang harga rumpai naik. mungkin penjual tahu rumpai adalah barg hot yg dicari hewhew

Nadha said...

mujur lah ko dah bekalkan aku stock yg agak banyak. hihihi..

Siti said...

ok lah tu.ada gk perubahan :)

Nadha said...

Siti..alhamdulillah. perubahan tu nampak slow2 sebab sekarang consume pagi je..

There was an error in this gadget

up