Ladies night

Assalamualaikum

Hehe..ladies night tonight babeh!

Haaa..tadi pi tutti frutti. Masa nak membayar budak tu tanya nak diskaun ke tak? Aku yang tak biasa ni pun tanya la kalau diskaun macam mana??

Then dia kata if diskaun boleh dapat dengan condition kita purchase above RINGGIT MALAYSIA 15. Since mine baru sepoloh hengget je..so 'tak pe lah dik'..

After that what happen is..budak tu silap punch kat cash machine. Dia pi punch sepoloh hengget punya with diskaun. Muehehe..

Budak tu panggil member dia. Unfortunately member dia pun tak reti nak buat mcm mana to cancel kesalahan itu. Maka, lucky to me aku bayar murah je sebab kesilapan mereka. Rezeki betul.

#cakap kat nobita aku dapat diskaun sebab budak tu kata aku chantek. Terus dia tarik muka empatbelas..haha

0 comments:

There was an error in this gadget

up