Ramadhan 2013

Assalamualaikum wahai walkers and stalkers sekalian alam.

Esok is 1st ramdhan dah. Alhamdulillah..permulaan minggu ni start dengan best. Minggu ni tak ada monday bluessss sebab pagi semalam ada interview yang di- conduct oleh MIA on behalf UPM. Sangat pagi okay..kerlasss gitu interview buat kat opis ku yang sekangkang kera tu. HAHA.

Kebetulan pulak bos mari pepagi mintak isikan form. Phone call pulak bertalu talu masuk. Nampak sangat aku busy tau. Seriously, macam tetau je aku ada orang nak observe. Nah kauuu..dan dan busy mak enon. Selalu tak la macam tu.

Hari ni..masuk meeting, ada la pulak berita baik. Aku pun berdebar la nak tunggu result berita baik tu next month. Balik opis bila check status application lesen company..tup tup..lulus lah pulak. Alhamdulillah sangat.

Esok puasa..syukur la dapat jumpa ramadhan lagi tahun ni. Start esok..balik kerja awal. Hahaha.. i like sangat.

Eh, ini kali entry nampak macam personal diary pulak. Thank you sebab singgah sini. Selamat berpuasa people! Babai.

3 comments:

eyeda mas said...

MIA observe keje ko ke? huhu

Nadha said...

dia buat observation on behalf upm. untuk restructure syllabus account study katanya laa. Yang datang tu partner audit firm SALIHIN. Omg! huhu

eyeda mas said...

oh yeke... nasib baik aku tak sempat kena.. ahhaha

There was an error in this gadget

up