Schwarzkopf anti-dandruff shampoo

Assalamualaikum readers. Hello there :)

Pagi ni aku blogwalking sikit pasal shampoo and related product. Tetiba tertarik pulak nak share pasal shampoo anti kelemomo/mumur *pilih yg mana ko nak* yang recently aku guna ni.

Actually aku dalam tempoh percubaan lah kot sebab masih belum beli complete set even dah masuk botol kedua pun. Botol ketiga dah beli dan dalam keadaan bersiap sedia. Kah kah kah..cuba lah sangat kan..

So far pakai kulit kepala tak gatal pun. Heeee..tak ada la asik nak keruk keruk kepala je. Fights dandruff tu memang betul. Salji kat kepala memang reduced. Beeeetuull weyyy..tak caya try cuba.

Further more, bau shampoo ni mild je. Tak memeningkan kepala and the most important part is..the price. Sangat ressonable. It cost u around RM12-13 per bottle for 175ml. Kan?? Okay la tu. Heeee.. sila cari kat watson tau.

Okay lah. Nak share tu saja pagi ni. Hihi. Happy fasting :)



3 comments:

hidayahjamal said...
This comment has been removed by the author.
dayah said...

ooo okla tu..rambut kita da uban

Nadha said...

Heh? aku pun ada jugak dua tiga helai..nak cabut sayang. wawawa

There was an error in this gadget

up