Happy October. Bertabah lah wey!

Assalamualaikum!

Pejam pejam celik.. baaa cak! dah sampai bulan sepuluh. Sekejap je lagi nak end of year. Berdebar pulak nak tunggu pengumuman bajet 2014. Bhahaha..sejak bila ko ni minat nak dengar bajet ni? mih mih..

Anyways, tak tahu nak share apa sebenarnya pun. Bahan tak ada. Nak update lagi lah malas. So, yeah.. semalam birthday si cinta. Happy birthday ! whoot whoot! Semalam birthday boy wish nak kek coklat as usual. Since dia order kek tu masa wake up call, non hado lah aku nak bake ke apa kan. HAHA. Memang membeli je lah jawabnya.

Lepas tu ke rumah mak angkat baru. Waaaa..laju kau dapat mak angkat ye nada. Hihihi..nasib badan jadi orang comel. Bluekkkk! muntah sendiri. =..=" Kat rumah mak angkat tu bungkus bungkus la pulut kuning untuk bawak kat tempat kerja si birthday boy. Wahhh..gitu!

Pastu si birthday boy cakap tunggu dia siap kerja dulu sebab nak sembang sembang jap. Aku tang tunggu dia ni memang dah master lah. Tak tau la mana datang tahap kesabaran yang macam tu punya tinggi. Good job nada! puji diri sendiri lagi. Haihh..

Sembang sembang sampai la dia nak masuk kerja balik. Padahal tunggu dia siap download game guna data plan aku. =..= Sila la sayangg..birthday boy katanya. Huhuhu. Right now volume data dah exceed. Tak pe lah, berbekalkan saki baki data yang ada tu, kita online sampai la provider reset balik volume tu 13hb ni.

Oleh itu, mari lah bertabah. HAHAHAHA.

0 comments:

There was an error in this gadget

up