Chapter : Love November.

Happy Monday!!!
Ramai orang tak suka hari Isnin atas sebab musabab yang sukar dikenal pasti. Same goes to me.
Tapi, dalam banyak - banyak hari Isnin dalam kalendar 2010 , Isnin ni lah yang paling aku suka. Yeay!
Tanggal 1 November is my birthday (kata matbinsaleh).
Hehe (^^,) 
Kepada semua yang wish through SMS, Inbox FB, wall FB thanks sangat - sangat. Terima kasih jugak kat mama yang susah payah buatkan kek coklat untuk anaknya. Hehe..
Okay la. Nak tulis tu je sebenarnya. Hahaha. See you next time. Bye! 

Along gila sayang kat Mama dengan Ayah.

2 comments:

hyunnysa said...

wah.hitam.manis gila!. haha. ak punye kek ta penah ade. besyukur la dgn kek yg ade. hee.

nadha said...

Hahaha.. Jangan la cakap cam tu.
Sedih tau..
Nanti aku buatkan kau brownies oke!

There was an error in this gadget

up