Chapter : Wrap Up November.

Hi. Here we go again its the end of November and this entry is to wrap up what happen along this 30 days. Okay, I Love, love, love November sooooo much! Haha. Alhamdulillah, I have BB to celebrate my birthday for the second time even so it is on 3rd of November. I appreciate it guys! BB? What is that? It is not a blackberry lahhhh... Broadband? Bukan jugak! Then, apa??? Well 'Best Buddies' I can said. I bet you all have them too.

Dari kiri: Amir, Pali, Ammar, Cik Feza Aida,
Zazaf, Zali and Mr.cameraman Fifi.

TiraMISSyou.

Okay, the next thing yang selalu happen in my life and tak pernah missed lagi setakat ni ialah....EXAM!!! whoot2~ Ahaha.. Memang aku sukaaaaa sangat bulan ni. Tapi, kali ni lain sikit. Study bersama-sama rakan (a.k.a. adik beradik p4) yang sangat havoc memang gerek lah. Tak tension pun! (Haha..tipu!) Dapat belajar bersama, Makan bersama, Bermain bersama (jogging even once! eh, salah. Twice actually), Gosip bersama (Wahh..ini sangat penting) tapi, Tidur tak bersama  and lain-lain (sebab bilik tak sama). Terharu la dapat belajar dengan kau orang..hip2! horeyyyy (0_o)

Ape lagi ye? Hmmm.. banyak benda yang jadi masa bulan ni. Tapi banyak jugak benda yang aku dah lupa. Oh! yesss..Ada BBQ masa raya haji hari tu. Event tu okay, Best la jugak even tak ramai yang dapat participate. Pastu? H.O.L.I.D.A.Y. Yeahhh. Ini lah masa yang di tunggu- tunggu. Pakat-pakat melepak kat rumah sampai lebam. Bila bosan, Keluar ajeee.. (macam spoil brat je). Tu je lah kot yang I can remember for this whole month.

Looking forward for December sebab tak sabar nak tengok my cousin kawin soon. Kepak2, gebong2.. Haha.. Tapi sikit cuak sebab exam result akan keluar dan aku seakan pasti akan macam non-halalHaiihhh.. (T_T)
Okay, that's all for now. Till we meet again guys. Adios!

0 comments:

There was an error in this gadget

up