Chapter : MUAH! Ainul si kecik molek.

Salam Muah! semuaaaa... Dah lama rasanya tak muat naik video Muah! kannn??? Ececece.. badget macam bagus je la. Haaaa...lantak kauorang lah nak cakap apa pun. Sukahati aku lah nak upload apa pun. =..=
Apa pun, untuk Ainul, terima kasih sebab sporting banget! Kuih hijau tu memang sedap, kalau tak penyek. =P

Enjoy! =)

4 comments:

eyeda mas said...

mmg music background die jelas.... hahaha.... xyah ssh2 masukkn lgu lgi... hehehe

Nadha said...

Babe, background music tu aku yang masuk kan. Guna software baru. Yang kat Mall tu tak dengar langsung since tempat tu dah memang bising. :)

eyeda mas said...

la.. ingtkan music kt mines tu... hahaha... sbabnyer mcm sdap je kn... x slow x kuat...juz nice.. hehehe

Nadha said...

Take that as compliment. Thanks! Muah!haha..

There was an error in this gadget

up