Chapter : Blog header.

Hai geng!

Haha.. okay tak header aye ni? Hoh! aye tahu la aye ni agak ketinggalan zaman sikit. Block aye ni tak fancy macam teman yang lain. Mereka tu hebat ber-blogging tak ngape lah ada blog power yang ada babling-babling gitu. Macam aye ni, tak minat serabut-serabut. Lama loading-nya nanti. Hehe..

At first, aye nak letak yang ini. Tapi pixel yang ini kecik. So, aye tukar laaaa...

Okay, aye mengaku aye bukan baru belajar guna photoshop. Kat matric dulu cikgu ada ajau. Tapi aye dah lupa.  However, aye try the best untuk belajau semula bergurukan blogger-blogger yang baik hati mengeluarkan tutorial berkenaan tips and trick menggunakan photoshop.

Berbekalkan skill aye yang tak seberapa ni, dapat lah aye sempurnakan simple task for beginner. Aye cakap lagi sekali, aye ni BEGINNER okayyy! Salah silap harap jangan ignore. Drop the comment, for the better output. So far aye masih mencari silap di mana aye tak boleh reti nak save yang animated banner. Huhu. Tak apa, later aye cuba tanya guru-guru yang ada kat Malaysia ni.

Okaylah Aye pikiau, I'm better leaving. Stay tuned for the next chapter from me and thanks for reading. Adios guys!

2 comments:

Ili Nadhrah said...

blog nada berwajah baru! cantik ! :D

Nadha said...

Tang mana baru-nya tu Ili...Tak ada apa-apa yang maju pun. Hehehe..

There was an error in this gadget

up