Chapter : Birthday girl.

Ehem! music please.

Happy birthday to u... (2x)
Happy birthday to Aidaaaa...
Happy birthday to u :))

Yang gojess tu Aida.
Yang macam sotong tu Amanda sengal.

Aida is my ex- roomate. my beloved buddy. my future sista-in-law. Hahaha.. tipu je. Aida kawan kesayangan aku. Aku kenal dia sejak dari kecik lagi (ni memang tipu) sebetulnya start dari 15/5/2006. First aku jumpa dia dalam bilik 1.1.12 (bilik kebanggaan kami). Aku ingat lagi mummy Aida bawak kek datang kolej masa tu sebab nak celebrate birthday kak long yang sorang ni. Sekarang dah tak dapat celebrate bersama lagi. Kita jauh ber-kilometrico. Tapi our friendship still remains. Betul tak Eid?? Hehe.

Anyway, apa yang aku harapkan kau happy dengan life kau. Stay cun and humble like always. Berjaya dunia akhirat, insyaAllah.

2 comments:

eyeda mas said...

AMIN.... ouch..!! tuweettt nye.... hehe.... wlmce to the club nadhanis budak baek... haha... thanks yang... luv u la.. ~~~ *malu den =)*

Nadha said...

Welcome2! :))

There was an error in this gadget

up