Chapter : Preparation towards convocation day.

Hey ya! kawan kawan seperjuangan. wassup wassup? Apa cerita nak konvo ni? Mesti eksaited kan...
Tapi before tu, kau dah isi kajian yang diaorang mintak isi tu? semua ada 2 kajian yang kita kena isi. benda ni WAJIB tau! Isi, pastu print slip dia. Simpan. Nanti time nak amik jubah, bawak tau. Jangan lupa slip bank sekali. Kang depa kata kita tak bayar lak. Huhuhu.

Link yang berkenaan ;
1. http://graduat.mohe.gov.my (ni aku tak reti. Ada sapa tau?)
2http://www.alumni.upm.edu.my/tracer2011/index.php


Okayyy lepas isi tu kita akan nampak benda alah ni


Only if kita click TAMAT baru dia keluar ni.

Okayyy?? dah siappp.. Yeayy! In three weeks kita jumpa lagi ye kawan kawan. Jangan lupa tau 19/10/11 (Rabu). Okay la, nak sambung kerja la. Ba-bai.

0 comments:

There was an error in this gadget

up