Chapter : M i S S. Ehem! baca dulu

M - Mesti

i - Ingat

S - Si dia

S - Selalu

Ahaha.. apa aku mengarut ni. Finally, dapat jugak aku update satu entry kali ni. Lately kalau aku nak update, dapat buat kat office je. Itu jam, idea pun tak ada dah. Kat rumah ni sekarang line selow-melow sangat. grrr.. Macam la dah duabelas bulan tak bayar bil. Muahaha.. rindu nak taip - taip yang tah pape kat blog syok sendiri aku ni. Harap feminatfeminat (puihh..mana kau ada fans!) tak lupa singgah jenguk sini ea. Haha.. fans tu apa? kipas ke? Okay lah. Till then, babai.

*hidupkan kipas bila panas. jangan asik nak kipas orang je*

0 comments:

There was an error in this gadget

up