Chapter : Random Friday

Today is Friday.

Yess! esok cuti. Tak sabar nak tunggu hari besok sebab nak chill dengan geng zaman sekolah yang sangat sangat besttt. Hope semuanya berjalan dengan cun-nya as pelan asal aku. Everybody dah dapat apa yang patut diaorang bawak. I'm really really excited with this. Sebab sangat susah nak gather orang penting macam they'll ni. Saat ni, discussion yang kami buat only through phone calls and texts. So, for this moment both celcom and maxis aku sangat sangat penting. Pesanan untuk diri sendiri 'jangan lupa bawa phone ke mana saja' because lately aku telah menjadi seorang pelupa. Tapi dah janji dengan mister yang sorang tu untuk tidak careless lagi. InsyaAllah.

Till then, take care!

0 comments:

There was an error in this gadget

up