charcoal pore strips

Assalamualaikum..

Hello there :)

Second entry untuk hari ni. Alhamdulillah petang tadi hujan kat kawasan terjejas air kat tempat aku stay. News kat tv pulak pasal air bakal dicatu if kemarau berterusan. Beware people!

Sekarang..sebab dapat sabunkan kereta aku masa hujan tadi..aku happy to share pore strips yang aku guna. Rasanya macam pernah share kat entry yang lepas..tapi nak share sekali lagi sebab seronok guna. Muehehee..

Lemme introduce uols..

Guardian charcoal pore strips! Yes, brand guardian. Tapi jangan pandang sebelah mata je tau. Strips ni memang really tanggalkan white and blackheads. Made in korea tau. Ehemm..aura k-pop disitu. Hahahaha. Lame nada! -____-"

Sila guna ikut directions yang ada kat belakang packet untuk mendapatkan kesan yang memuaskan. Basahkan hidung (as for me, lepas cuci muka tak payah lap) , tampal strip sambil tekan untuk removes bubbles and let it dry. Bia dia betul kering and keras. The most exciting parts is when u peel off the strip. Oh man..satisfaction yang macam good bila tengok kat strip tu ada lekat bendasing yang duk menepek kat hidung. Hoihh..syok woahh! Jyeahh..over kat situ. Tapi pedulik lah.

Sila la try. Seminggu sekali paling malas. Kembang kempis hidung lepas ni lepas dioperasikan. Hehehehe

Sila jangan geli..

0 comments:

There was an error in this gadget

up