selamat hari wilayah 2014

Assalamualaikum

Hello there..gong xi fa cai to kawan kawan cina aku and happy wilayah day untuk diri sendiri since aku masih bekerja di the Putrajaya. Hee..masuk 3 tahun dah ni kerja situ. Alhamdulillah..masih bekerja. Even aku selalu main main..hehehe

Hari ni is hari nikah akak kazen aku kat jenderam hilir. So tak ada apa nak cakap pun..nak bagitau itu je. Hewhewhew..

Meh nak share few raw pictures yang fresh from oven..







0 comments:

There was an error in this gadget

up