Chapter : Siapa paling cantik?

Hey!

Hari ini aku buat kerja amal yang boleh dikatakan berfaedah bagi sahabat - rakan yang betul - betul dapat enjoy the day. At first, I was insisted to join them. But then, after a few trial of coaxing, aku pun ikut lah... Lagipun, bosan lah duduk kolej. Huhu (selalu balik rumah). Okay, we all pun pergi lah dekat satu pusat kecantik-kan (cantik ke?Heheheh..) and of course lah kat situ offer macam - macam services. 3 out of 5 people including me, mereka nak buat facial treatment and the other nak buat body scrub. How about me? Aku jadi pengulas berita kecantikan kat dalam kedai tu. (ceittt.. mcam la cantik sangat kan!)

Harga yang kedai tu charge agak reasonable and affordable bagi student macam kami yang mahu sekali - sekala mahu pampered our self. Untuk Normal facial treatment hanya RM40 je. Untuk yang ber-resdung kena tambah RM5 and it means RM45 lah semuanya. Kepada sesiapa yang nak massage, u can have it there and it is only RM40 for the whole body. Bagi penggemar Spa ala- ala Sepak Q tu.. Kauorang boleh dapatkannya dengan harga RM35 je. Murah tak? Murah juga la kannnn...

Kat sini ada secret nak kasi tahu... Mereka yang berminat nak buat facial akan dikenakan charge RM5 unutk sponge yang akan digunakan kat muka auorang. That means, kauorang tak akan guna orang lain punya and orang lain tak boleh guna kauorang punya sponge. Okay tak? Tapi ada juga option untuk yang tak mahu guna sponge baru, guna je lah sponge siapa - siapa yang bukan return customer mereka. Then, bila kauorang jadi customer mereka semula, tak payah dah nak beli sponge baru.

Kak Lin tokey kedai memang friendly.... Al- maklumlahhhh... orang berniaga kena lah ringan mulut untuk bercerita. Ye tak? Okay... Total cost untuk yang normal facial tu RM45 and yang special tu RM50. Yang total ni tak campur tau kalau kauorang nak tambah other product such as Serum or Vitamin C tau.. Yang tu kena tambah lain.

Okay lah guys. Penat sudah aku promote kedai kak Lin ni. For those yang interested, boleh la mencubanya.. Eh... Lupa nak cakap, mereka pun ada khidmat make-up (memang cantik!) kat kauorang - kauorang yang ada dinner ke apa.. Temujanji diperlukan, jangan main sedap terjah je. Before that, meh teka siapa si cantik yang memakai topeng hijau...

Zombi A-1

Zombi A-2

Zombi A-3

p/s: Service untuk ladies SAHAJA. Sorry gents. =)

5 comments:

eyeda mas said...

mereka2 nie adalah zomba2 kak lin....hahahahaha

Saza Infineez said...

hahaha i like those 3 zombie! wakaka...aku nak promot kedai aku g tu jugak tapi tak menyempat lagi..ko cepat jugak ehhhh...

chiq sham said...

haha,,aku tau sapa diorang,,hihihi..tuppppp...
cantik sehh....hehehe..

nadha said...

Aida: Kita bako je dia, kita bako je.. ;p

Saza: Promote cepat. Tapi tak boleh letak testimoni punya picture.lol.

Sham: Sapaaaa? Hahaha =D

Eima said...

aku vote for zombi A-2...tomey..hihi

There was an error in this gadget

up