Chapter : Anjing.

Hello...
Entry kali ini nak cerita pasal seekor binatang. Yeah, aku suka tengok anjing - anjing kat pet shop. Cute sangat! Tapi sayang... Tak dapat nak garu - garu kepala anjing tu. Whooof. Whooof! Hahaha.. Nak di-jadikan cherita, malam tadi yakni Ahad malam Isnin, seorang sahabat telah menabrak seekor anjing di jalanan dalam perjalanan pulang ke UPM. Sahabat telah men-cheritakan kejadian tu kepada aku and aku cakap, 'kesian anjing tu'. Menurut sang pen-cherita anjing tu tak apa - apa... So, it's okay la.

Ironiknya, malam tu aku mimpi pasal anjing. (pulak dahhh...sampai terbawak dalam mimpi lagi tu!) The climax dalam mimpi tu ialahhh... Aku kena kejar and kena geget dengan anjing. Cissss.. Biadap sungguh! Gigi tajam tembus kat tapak tangan. Sakit. Menangis dalam mimpi. T___T

TENGOK!!!! Anjing tu balas dendam atas perbuatan langgar lari kauorang tu kat aku tau tak? Nasib baiklah dalam mimpi je benda tu sebab tragisnya lepas kena gigit tu tak ada sorang pun datang tolong. Cisss...tak guna! Ramai je pelakon - pelakon extra (sahabats) yang aku kenal dalam mimpi tu... tapi sorang pun tak boleh pakai. Macam lah kalau kau tolong aku, kau kena samak jugak! Again aku ulang... Nasib baik sekadar mainan tidur.

Okay lah. Tu je aku nak cherita. Hahaha.. Menyesal tak baca? Click close kalau menyesal. Hahahahaha.. Adiossssa!


p/s: Bagai melepaskan anjing tersepit. Sebab kesiankan anjing, aku tergigit. 

6 comments:

cik hanis manis said...

lah, ingat kau yang geget hanjing. *guna gigi XD

Specky said...

best2

Eima said...

hahahaha pdn r ko tdow awal smlm, maw ketemu anjing upenye...hihi

nadha said...

Angah: Gigi aku bukan sebarang gigi. Gigit boleh maut.

Fifi: Tak menyesal eh? Hehe.

Eima: Tu ahhh... Salah satu watak yang tak nak tolong aku ialah KAU!!!

Zafira said...

wei,aku nk bperibhsa jgk la
sape mkn cili die terasa pedasnye
haha..tp kami x bsalah,smua slh anjing tsebut..

nadha said...

U can put the blame on me. Me in bracket dog tau. Bukan aku. Hehehe

There was an error in this gadget

up