Chapter : Assignment pelik!

Hai...

Pernah tak kauorang terima projek pelik? Pelik tu macam kauorang kena buat sesuatu yang bukan expertise kauorang. Kali ni nak kasi cerita pasal assignment yang baru -baru ni telah menghuru -harakan class Accounting Theory aku. Sepatutnya on 15th Feb 2011 kami semua ada test tapi telah di kensel-kan awal - awal lagi... Punya lah seronok sebab tak payah nak baca buku. Hehehehe... (",)

Suddenly, lecturer tu bilang test tak ada, tukar jadi assignment. Pulak dahhhh... Apakah assignment itu??? Interprete Positive, Normative and Critical accounting theory by drawing an image. Cissshhh... Kerja gila! Nak kena melukis lah pulak (tangan macam kayu!)... Masalahnya, apa benda accounting theory ni pun aku tak paham. Lecturer bagi assignment ni dengan alasan dia nak tengok kePAHAMan student. Paham ke tidak dia mengajar dalam kelas tu. Hohoho... Memang tidak! Sorry sangat doktor. So, aku pun draw la ikut ke-suka-an aku sendiri. Cantik tak cantik?? Ada aku kesah... Yang tak cantik tu sebenarnya ada nilai estetika tersendiri (betul ke?)... Kau je yang bebal, susah nak paham apa itu seni. Hahahaha....

Finally, aku rasa sayang pulak nak hantar hasil tekapan aku ni kat doktor. Adoiiii... how? (besok nak gi buat satu copy) HAHAHAHA... =P

Ada paham? Tak paham tu bebal namanya. Haha..
p/s: Kalau tak dapat 10 markah ni memang lah tak patut. Sigh*

4 comments:

Sweetie Fafie said...

whoa! mcm ni tgn mcm kayu? kak nad tiffuu! LAWA GILER KOT. hehe nice2 mesti dpt full marks :)) gudluck tau

nadha said...

Fiqa!!! Mana ada tipuuu.. Ni namanya hasil tekapan. Mesti lah boleh nampak bentuk kuching.. Kalau tak tekap mau bentuk tait kuching jadinya. Hahaha..

cik hanis manis said...

ak rase cantek jek lukisan ko tu, haha

nadha said...

Aku kalau kau yang comment Ngah, memang rasa susah nak terima. Tak tau yang kau ni tengah puji ke tengah condemn aku.

There was an error in this gadget

up