Chapter : Sayonara UPM.

Hey! readers, stalkers (ada ke?) and haters (=..=) how are you guys? I'm doing great cause I've finished my study last three days ago. Well, sekarang baru ada masa nak upload new entry. Maklum lah busy sikit lately. So, Huril sayang jangan marah I sebab tak reply you kat skype. Huhuhu...

Tiga hari yang lalu adalah hari yang sangat emosi untuk aku dan kawankawan. Masa packing begs untuk pulang, rasa sayu je (dengan backsound effect lagu kat fly.fm) memang bawak mood yang sadis sangat. Tssskk ='( . Semalam, masa gather dengan yang lain dah tak ada mood lagi nak guraugurau macam biasa and that's show how sad we are.

After all we've been through, all the pain, sadness, happiness and our tears will be nicely kept deep in my memory. For all my beloved friends, Aku mintak maaf hujung kasut to hujung shawl. Kawan sampai mati okay! Time free nanti lepak samasama tau. 

Yang tak ada kat sini Zazaf and Azie. Peace!

2 comments:

eyeda mas said...

babai nanad.... huhu... nnt kite jmpe lg ek...

p/s : akhirnyer jadi jgak wrne merah tu...weee..~~~~

Nadha said...

Adios Eid. Kita pasti jumpa lagi. InsyaAllah.

Ohhh, that red thing? Haha. Thanks ajarkan.

There was an error in this gadget

up