Chapter : Septimus, will you be my hero?

Horeyyyy!!! Finally, dapat jugak aku tambah collection buku Septimus Heap aku. Masa pergi MPH dengan Cik Feza, buku tak release lagi. Sekarang, tengah ada 105 MPH anniversary. Ada discount for selected books. Since buku yang aku nak sangat ni ada kat rak new release, aku dapat 30% less with condition aku kena buat purchase above RM5. Tak kesah laaaa..yang penting aku dapat buku vol.6 tu. Yeah! Darke, let me explore you after this.

Beloved collection

Bila orang tanya aku apa yang best sangat pasal buku ni. Ermmmm... entah la. Kauorang kena baca sendiri la. Baru kau tahu best ke tidak. Kalau kau tu manusia yang full of imagination, kau akan enjoy buku ni. Haha. Okay la. Nak bagitahu tu je. Hahaha. (sakit hati tak?) Aku sangat excited dengan buku baru ni. Lama sangat aku craving nak baca buku baru. Okay, itu saja. Bye!

2 comments:

hidayahjamal said...

kaki book ! saja je kan nk bg jeles kat ak, citela sikit isi cite tu..hik3

Nadha said...

Haha. Aku tau la kau ulat book dayahhh.. tak payah nak jeles sangat lah ea. Aku tau, collection kau lagi banyak dari aku. ;p

Nak cerita isi panjang sangat beb, mari try baca. 6 hari,6 malam baru habis. Hihi

There was an error in this gadget

up