People born on June.

Salam June. Ini entri pembukaan di bulan June. Yes, it's Rejab jugak. Alhamdulillah kita hidup lagi. Bernafas lagi sampai ke mid-year 2012. Syukur!

Balik ke tajuk asal, bulan enam ni memang ramai lah yang menyambut hari lahirnya. Termasuk lah family members aku, ayah(7) and angah(17). Kalau geng sekolah pulak, memen(3) dengan pah(11). Lepas tu sapa lagi ea.. roomate kat KMNS! pui see(13) dan yana(16). Well you see? berderet-deret orang sambut birthday bulan ni. Kak nat pun sama (8) hari tu.. Ada jugak la yang aku sampai terlupa nak wish. hehe. Anyway, sini aku nak lumpsum kan wish aku kat semua semoga dimurahkan rezeki, diberi sihat tubuh badan dan juga akal, dipajangkan umur, dilindungi dan dirahmati Allah s.w.t. insyaAllah.

Sharing is caring? HAHA
Disebabkan jarak birthday ayah dengan angah, aku sekalikan je kek mereka ni. Tekejut angah bila dia perasan ada nama dia jugak kat kek padahal ayah dah blow semua candle dia. HAHAHA. Angah balik IPG semula on birthday dia. Takut tak sempat nak celebrate. So sekali kan je la senang. May Allah bless you to people. Tonnes of love! hiks..

3 comments:

hanisaharon said...

thanksssss a lottt to u n yours huee

Huril 'Ain said...

bday aku 29 jun woi sampai hati tak ingat poodah

Nadha said...

Bhahaha..saja buat tak ingat. sapa suruh lahir kat hujung2 bulan. :P

There was an error in this gadget

up