Esok nak raya

RAYA

IS

AROUND

THE

CORNER!!!

Assalamualaikum to my beloved viewer.. ehh..macam ramai je viewer je. cehhh..

Preparation raya aku semakin rancak berjalan hari ni. Aktiviti aku macam dah pack je. Aku dah prepare mixture untuk buat biskut coklat (ala-ala pemes amos la giteww) tengah malam tadi. Lepas sahur je, terus nak bake. Sebab biskut lain idea mama dah tunggu queue untuk di buat. 

Alhamdulillah ada adik bongsu yang excited nak tolong aku pagi ni. Tak tau la semangat dia tu sampai pukul berapa. Heheh.. Go go bam bam! :P

Lepas ni nak mengemas pulak. Bilik belum di-service lagi. Baju raya tak cuci lagi. Oh mak aih! banyak kerja tak siap lagi. Fadan muka aku, kan?

Eh, okay la..biskut aku hangit kang.. bare with me for the next entry. Challo!

salam b|t|b

1 comments:

Riezu Mizu said...

aku nk duit raya~~ nk yg kaler purple ye.. Terima Kasih.. hahahhaha

There was an error in this gadget

up