Minggu pertama bulan duabelas

Assalamualaikum!

Hai blogwalkers sekalian. Hari ni hari Keputeraan Sultan Selangor kan? So, adalah seronoknya hari bagi rakyat Selangor yang berkerja dalam jajahan ini. Dek kerana public holiday dah diberi.

Okay, sebab aku pun memang anak jati Selangor, perasaan yang hari ni aku cuti pun agak lah menebal. Aku tidur tak henggat dunia as aku tak kerja pada hari ni. Yabedabedooo!

Aku terjaga about 7.40 a.m. pagi ni.. subuh aku tah ke mana.. nak subuh gajah pun dah tak mampu lagi..Huhu.. Memang pun aku lupa nak kunci jam malam tadi. Main sebat je nak tidur laju-laju lepas isyak. Sekali bangun dengan mamai aku pun nampak mak aku tengah bahagia melayan adik aku borak. Tskkk..jelesnya!

Gara-gara badan letih la ni, aku tidur macam jakun sikit. Sabtu ahad lepas memang tak berapa nak lekat kat rumah.

Anyhow, aku nak congratz kat classmate aku masa high school dulu sebab dah selamat berumahtangga. Member aku ni sangat cute! Masing-masing tengok dia boleh tergoda sekejap including me and Seha. Muahaha..

Farhana-Seha-Nanad-Memen-Farhana
Copied from FB Fikriyah. Fik, aku cilok tau..timaseh..Hehe
Tahniah jugak kat member sorang lagi yang nama Erni sebab dapat anak yang kedua. Yeayyy! Dapat jugak jumpa dia lepas SPM last aku jumpa dia (2006-2012). Lama sangat okay! Arwah ayah dia dengan ayah aku satu tempat kerja. Dari situ la aku dengan dia boleh jadi geng sebab dulu masa zaman high school aku dengan dia naik public bus pergi sekolah nak menuntut ilmu. Now, dia dah jadi ustazah pun kat sekolah petang kat kampung aku. My old fardhu ain school tu tau! Heheh..
Anak 2nd Erni. 1st child baby girl. Lasak tapi comel. Heee..
Okay lah..itu saja alkisah yang menarik hari Ahad lepas. Nak cerita alkisah hari Sabtu kang korang muntah hijau pulak. Hahaha. Take care blogwalkers! Have a great day.

0 comments:

There was an error in this gadget

up