Nose strip


Assalamualaikum...

Hai December! Good morning. Heee..

Pagi ni aku dah bangun awal. Semangat baru. Eceh!

Ada satu nose strip aku nak share. Murah and berkesan mencabut segala cendawan yang bertenggek kat batang hidung aku yang tak berapa nak cacak ni. Hew3.

Mempersembahkan barang best dari Watson!!!
Macam mana boleh auto rotate niii..grrr!
                                      
Ada 6 strips dalam satu box
Dengan harga RM8.42 bahagi dengan 6 akan equal to RM1.40 per strips. Agak murah bukan? Hee.. Dengan membelanjakan sehengget empat posen tu, hasilnya boleh dapat banyak ini...

Yekkkss

Segala isi keluar. Mujur tak tarik tait hidung sekali. HAHA
Tuuuuu dia! Puas hati aku dapat mencabut cendawan dengan jayanya. Hehehe. Okay lah, itu saja untuk pagi ni. Have a great day!




0 comments:

There was an error in this gadget

up