Birthday staff office

Assalamualaikum.

Hee..kembali bertemu kita lah ye.. hari ni iz birthday kawan opis ku (emma, 16). Semalam pun sama (fairus, 15).

So, minggu lepas dah ingatkan bos pasal birthday diaorang ni. Bos ajak pi lunch sama lah hari ni. Yahooo! Tapi pi dekat ja.. Sahara Tent, Alamanda. Tempat ala ala arab la gitu.. kat pintu masuk ada unta. Mehehehe..

Cerita pasal Sahara Tent tu aku story kat entry lain. Ni aku nak share gambar birthday girl and birthday boy je dulu. Okayh!

Happy birthday emma!

Jengil mata sampai santak. haha

Red giant fans! Haha.. malam ni ada game.

Alololo..sedap mata tengok

nyum nyum!

Happy belated fairus!
Okay lah peeps. Tu je untuk kali ni. Saja mood rajin nak update blog tengah baik kan.. tu yang macam ada je cerita. Kang bila musim luruh idea..bersawang lah balik blog ni. Haha. Okay, take care. Bai.

0 comments:

There was an error in this gadget

up