Chapter : Desperado.

Hola!

This morning aku breakfast kek batik. I made it by myself. Haha. Benda senang nak buat boleh la belagak. 
While i'm looking for the ideas, my sister said, "Hey, the taste is the same like before. Aku teringat kek batik kat sekolah rendah dulu." Aku pun senyum. Well, kek batik ni akan jadi senang susah nak buat bila kita rajin malas. Bahan dia simple je. Some people make it complicated sebab nak tambahkan taste kat kek tu. Ingat lagi zaman sekolah rendah dulu aku sukaaaaa sangat makan kek batik makcik kantin. 20 sen seketul, murah kan? Hmmm... Tu dulu. Sekarang mana nak dapat kuih yang sebegitu harganya. Kalau budak sekarang, 20 sen tu campak je kat celah seat kereta..(yeke?) Aku agak je la. Hehe.

Kek Batik yang paling cikai.

Eh, better aku back off before aku mengarut melalut lebih panjang lagi. Tapi, before aku berhenti. Aku nak kasi tau la Desperado yang jadi the title kat atas tu refer kat apa la kan... Okay, its refer to me. Desperate sangat nak conteng kat blog aku yang tak berapa nak best ni. Haha. Macam loser pun ada jugak! (before kauorang kutuk aku, baik kutuk diri sendiri dulu ;p) Okay, since aku tak ada apa lagi nak tulis baik aku pergi masak dulu (dah ada idea). Adios!

p/s: Hari ni, disebabkan aku malas (hari-hari pun malas) aku nak masak lauk sardin je. 

5 comments:

Ili Nadhrah said...

dah lama tak makan kek batikk ! :D

Ili Nadhrah said...

blog ada masalah.,kene follow lagi sekali ! :)

nadha said...

Me too! sebab dah lama sangat tak makan, baru la reti nak buat. Hehe.

bintangjanganpergi said...

cik nadha..:)

nadha said...

Ye saya cik bintang please dont go ;p

There was an error in this gadget

up