Chapter : Last day before 2011.

Holaaa!!!
Kamu, kau, dan anda yang kat sedang mengintai atau sekadar tumpang lalu.. Terima kasih yea sebab sudi nak lalu - lalang kat sini yea. Ini entry yang last buat tahun 2010. Sooooo, nak share lah apa yang kami dah went through today.

Today, kami beramai - ramai berkonvoi ke Sg. Congkak, Hulu Langat. At first we all nak pergi ke Sg. Gabai sebab never been there. Tapi... Kepala rombongan (the most lambat siap) dengan selambanya drive to Sg. Congkak. Ehhh, macam mana ni?? Sebab dah 6km ahead dari Gabai, nampaknya bye-bye lah yea Mr. Gabai. Next time je lah, kami pergi melawat tempat tu.

Sungai Congkak.
View from our cabin.
Okay, aku dapat hadiah percuma dari sungai Congkak. Scars! Huhu.. First, jatuh sebab batu licin, dapat scratch. Then, Jatuh dari pondok yang di sewa kat tepi sungai. (ketawa?jerit?adoiii...sakit.) Puas hati dapat mandi sungai. Dah lama tak mandi dan manda. Hehe.

Kat tempat Mama duduk ni lah aku jatuh. Huhu.
Around 3.30 petang kami gerak nak tengok side lain kat congkak ni. Kami singgah dekat kem Asli Adventure jap tengok- tengok. Semua kem kat situ lebih kurang sama je dengan yang lain, cuma service je yang differ mereka. 

Lepas ituuuu, kami ke Precinct 5, Putrajaya. Dekat belakang Pullman hotel tu ada kolam mandi awam. Kitaorang datang situ bukan sebab nak mandi. Tapi sebab nak habiskan bekalan yang still berbaki (pulun? perabih?hah, betul lah tu). Dah habis bekal, kami pun bergerak pulang ke home sweet home. One of sweet memories yang menjadi lipatan cheritera tahun 2010. 0_o

Adios 2010.

Welcome 2011, yeahhhaa!!
Okay, peeps. Got to go. Penat tak habis lagi ni tapi aku gagahkan jugak otak dan mata untuk meng-update blog before new year. Good bye 2010, Hello 2011.

p/s: Azam lama yang tak tercapai, kene bawa juga ke tahun baru. (padan muka!sapa suruh take things for granted.Huhu)

0 comments:

There was an error in this gadget

up