Chapter : Hujan again.


Hello...

Hari ini hari Ahad bersamaan Tiga Poloh Januari Dua Ribu Sabalas hujan turun tak berhenti - henti sejak pagi tadi. Sedih kot sebab Red Giant tak dapat Piala Sumbangsih tu malam tadi. Tapi tak apa... Banyak piala lain lagi team Selangor boleh dapat. Hahaha (cewahhh..belagak!Macam aku lak yang main).

Ohhh... Tadi me and Zahirah went to our schoolmate's wedding. Tapi kondangan je, tak rewang pun... Hehehe...Choppp!!! Apa tu kondangan? rewang?? Haaaa... ni bahasa jawa. Kalau kondangan tu, melayunya kita cakap datang kenduri and kalau rewang tu maknanya kita tolong - tolong kat kenduri tu (alaaaaa... macam penanggah la jugak). Anyway, tahniah yea kepada Anizah Sidek dan pasangan. Semoga berkekalan hingga akhir hayat. Aminnnn..

Pastu, we all ke rumah Cik Seha kat Labohan Dagang. Tak ada tujuan pun datang rumah Cik Ha ni sebenarnya.. Setakat nak lepak and update story - story yang dah basi and again, hujan tak berhenti lagi. Seronok dapat chit chat dengan dua orang makcik ni. Haihhhh... Jarang jumpa la katakan, sampai lupa jam dah pukul 6. Tak perasaan hari dah gelap sebab memang gini sejak dari pagi tadi.

Okay, the best part is aku dapat kek dari Pahhhh. Yahooooo!!! Chocolate moist cake is Pah's specialty. (Ni kek untuk birthday aku 3 bulan yang lepas) T____T. Tingkiu bebanyak kat Pah. Lepas ni turn Seha pulak dapat kek (nak tolong Pah bagi LEBIH sedap!). Hihihi.. Kesian Seha meleleh air liur dia tengok kek aku tadi. Weeeee... Jangan marah ye Cik Ha. Okay la ye. Thanks for stayed back about 5 minutes to read my blog. Read la lagi dan lagi. Adiossa!

Pah memang pakar dalam kek coklat since sekolah lagi.
p/s: Terbiasa panggil Zahirah as Pah atas satu sebab yang sangat lucu. Ingat sampai bila - bila. Hihihi =D

0 comments:

There was an error in this gadget

up