Chapter : Eommaneun dangsin-eul salanghabnida.

Mother,

I love you! Muahmuah! Hari Ahad ni, berjalan macam biasa. If u stay at my house for couple of days, then u know what I mean. Haha. Dah macam routine untuk Mama kejutkan anak-anaknya solat subuh. Macam biasalah, selagi tak bangun, Mama aku potpet-potpet sampai kami bangun and solat. Thanks to Mama sebab sentiasa ingatkan kami perintah Allah. Last night, aku dah plan nak masak kuey teow for our breakfast and as usual Mama akan masak dulu dari aku. Huhu.

Actually, kami dah celebrate mother’s day few days earlier. That time kami keluar ke pekan Banting, then beli la kek sebiji untuk nenek. Well, I don’t feel so guilty tak celebrate today sebab dah sambut awal. Hihihi...Apapun, Along sayyyyaaaangggg Mama. Weheee...

Sampai senget tudung. Huhu.

Grandma yang serious no matter what.

Alhamdulillah, hari ibu hari ni disambut dengan meriah pada kali ini. Sebabnya, hari ni Ahad kannn.. Jadi, ramailah yang buat kenduri kahwin. Kira double happiness lah kan. Tadi aku dan family pergi kenduri kahwin anak sepupu Mama dekat Labohan Dagang. Meriah! Good weather makes the day even brighter. Thank you Allah!


Along.

0 comments:

There was an error in this gadget

up