Gerabak baru

Assalamualaikum!

Happy saturday morning people.

Apa kes dengan gerabak baru??

Ohh..ni nak cerita aku ni dah lama tak naik komuter. Baru-baru ni dapat la naik komuter from bandar tasik selatan ke sg. Buluh..

Teruja sangat nak naik coach baru ni..sebelum ni dapat tengok je dari jauh. Tak tahu condition kat dalam train tu macam mana. Hebat ke idok..

Haaa..gitu lah.

From putrajaya sentral aku naik erl ke bts. Dalam 10 minit gitu sampai la. Then tukar naik komuter. First impression masa naik komuter..eh, bersih jugak. Heee..

Untuk girls..pilih la gerabak ladies coach ye..selesa. semua kaum kita je. Tak ada nak takut takut dah.. Perjalanan semua okay. Just sampai KL tu train jadi slow. Due to hujan kot. Huhu..

Okay..tu je nak cerita. HAHA. Hampeh kan? Tumbuk dinding. Danggg!

0 comments:

There was an error in this gadget

up