Chapter : Attire for raya?

Hello! and salam malam raya.
Quick entry untuk raya besok..
How are u? Preparation siap dah?
Kalau dah, bagus. If belum macam aku tak apa.
Chillax dulu, malam masih muda. HAHA.


Apa theme untuk baju raya kauorang tahun ni?
Family aku pilih warna silver vs. kelabu.
Tahun ni aku tak ada baju baru warna kelabu.
I just recycle baju dinner bulan March hari tu je.
Simple kan? Jimat. Hmm.. yela tu nadha.  =___="


Baju kedua untuk raya 2011 ni warna apa ea?
Aku pun tak reti nak sebut. Huhu.
Ni je la baju baru yang aku ada.
Mujur ada yang sponsor. Hehe.
Mama ada beli kain ela, tapi tak sempat nak jahit.
Tak pe la, Along tak kesah pun ma.


Okay, aku nak main mercun pop pop dulu.
Nak tolong Nawi pasang damar=pelita.
Nanti aku nak update lagi.
Babai dulu. Daaaa~


Please select one.
Kalau betul, aku bagi duit raya. Hehe.
There was an error in this gadget

up