Chapter : Ohhh.. tak ada cerita, nak cerita.

Heyya darlings!

How are you guys? me my self? Very very fine of course. Hari ini (Sabtu, 20082011) aku rasa nak makan nasi kerabu. Teringat zaman beratur nak beli nasi kerabu cikgu Zaini kat bazaar ramadhan located at Sri Serdang. Sedaaapnya! So, me ask my partner to find some dekat bazar yang berdekatan. Since tak banyak choice, aku pun belasah je beli kat stall yang ada jual nasi kerabu. So-so je la kalau u guys tanya pasal taste dia. Cikgu Zaini punya still the best lah kat tekak aku. Hihi. Then, here comes to our beverage. We choose air kedondong plus asam boi. Erkkk.. kelat! Again, aku nak cakap, yang aku rasa kat Serdang masih terbaikkk. Haha. Tiada tandingan lah lebih kurang cakap.

The best part for today is our break-fast style. Kita break-fast kat dataran with spotlight yang jadi our candle (romantik tak?hahaha). I cook ayam masak merah for my partner earlier before we met. Hehe. Rajin tak? (perasan sungguh!ptuihh) wtv =..=" Makan makan sampai hujan turun (saja lepak lama sikit nak tengok siapa mengalah awal bila kena hujan.hihi) dan terus melepak sampai balik time. Anyway, it was fun. We talk talk and laugh laugh also lepak lepak. Lama tak buat begitu. Next time kita lepak lagi okay partner? 

Okay lah! Teruskan beribadah mengejar malam malam terakhir di bulan ramadhan ni kawan kawan. Semoga amalan kita diterima yang Maha Esa. Aminnn..

4 comments:

eyeda mas said...

nadha... santeek bckground... aku da brape ari ckp nak tukar... tapi x tukar2 lg.. tup2 ko da tukar... hahah... instinct kuat nih...heheh... :)

Nadha said...

Eid.. Jom la tukar. click je kat logo yang ada kat hujung belah kiri atas. Banyak background lawa2.. Mesti la instict kuat. kita kan sista! Haha :D

eyeda mas said...

haha... oo.. cutest blog tu aku da prnah try... tpi x jaadi... xpe2.. nnt try lg..hhahahh... tgk ko nyer jadi..mesti aku yg x reti sttng...ahahha.. :D

Nadha said...

Hihi..Paste je link kat html yang blah gadget tuu.. mcm kau ajar aku buat traffic yang kat tepi ni..

There was an error in this gadget

up