Chapter : Entry dua bulan lapan.


Holaaa!

Its Friday night people! Whooohaaa! say it loud because tomorrow is saturday and yes of course it means h.o.l.i.d.a.y!!! Haha. Sorry macam jakun sikit. Ohhh..whatever.0___o 


What a relief bila team aku dapat submit tender ON THE TIME. Gila babeng la isi tender tu. Hand writting aku pun macam cakar ayam sebab badan gigil. Sebab gigil? first, lapar. second, panas. Aircond yg agak tak guna hari ni sebab tempreture 16 celsius pun tak dapat sejuk kan badan aku. Panas jugak sebab aku agak kabut time tu. But, nevermind lah. Pleaseeee la wehh! Hope sangat tender berangka e.m.p.a.t EM dapat la ke tangan kami. (bos, bonus tau kalau dapat kali ni. Hiahaha)

Dah settle kerja aku, cepat cepat angkat kaki ke UPM dengan my colleague. Emma Agira nama glemer dia (nama glamour aku Amanda J. Apa gelak? Ada aku kesah? Hahaha). Actually kita pergi sana sebab nak jumpa adik dia yang sedang menghadiri kursus induksi. Budget nak bawak adik dia jalan jalan tapi tak berapa nak sempat lah. Apa yang sempat, kita bawak Ika (if i'm not mistaken) Emma's sista pergi Bukit Expo. Aduhhh, rindu pulak la kat tanah tumpah ilmu ni. So, aku share lah few photos yang sempat kami snap.
Katak Puru style.
Makcik cepet.
Emma and Ika.

Frame 1.
Frame 2.
Frame 3. Saja nak ukur. Panjang berapa kaki.
Frame 4. pokok ke manusia?
Dia sangat suka pokok.
itu sebab dia horticulturist.
Apa yg cuba beliau lakukan???
Glow at the back.
Abaikan perempuan ini. Skip!
Aku pun tak paham apa yg cuba dibuat. =__='
Masa tu emas beb!
Mak datin.
Kakak yang sporting!
Emma Agira & Amanda sengal.
Oh, yeah! not to forget. Semalam my precious feet dah membengkak kerana insiden yang memang ditempah oleh aku sendirian berhat. Bengkak sudah kaki kanan aku. tskk.. T____T sakit beb, gua cakap sama lue. Tapi, biasa lah. Nadha take it easy and she went to the office that morning like nothing happen. Cool gila budak ni (perasan! =___=") padahal tahan sakit, tuhan saja lah yang tahu. Okay, kaki ku syg. Cepat cepat baik. Ingat pesan Incik doktor tak bertauliah. Jangan banyak bergerak. Stay steady bebeh! Haha.
Kaki yang tak berapa chantek. Benjol.

Okay, lah geng. Banyak pulak rasanya aku present cerita kali ni. Thanks for those yang melakukan blog-walking kat sini even aku tau dah tak ada apa yang menarik pun. Haihhh.. Stalkers, meh la leave comment kalau berani. Ada bran? Heh! Babai.

2 comments:

hanisahharon triple H said...

nape, kaki ko?

Nadha said...

Tersepit kat motor. Hehe. Best tau. Try la!

There was an error in this gadget

up