Chapter : Yeay! thank u encik postman.

Good day people!
Meriah betul malam ni.
Bedentam dentum bunyi merecuuunnn.
Entry laju ni ditujukan khas buat encik postman,
yang saban hari tak jemu hantar surat.

Thank you ye encik postman!
sebab hantar barang pesanan saya dengan pantas.
Anda sangat efficient.
Order barang and made the payment hari selasa,
Rabu dah sampai pun pesanan tu.

Finally, dapat juga beli baru.

Encik postman, terima kasih ye sebab hantar
the only one card raya untuk tahun ni.
Terharu pada si penghantar. Thank U Ziema!
Berguna jugak alamat yang kau mintak banyakbanyak hari tu ea.
Lepas ni hantar la pulak walimatul urus ea. Hehe.


Kad comel. Tulis pakai warna luna. XD

Okay, cukup dulu kat sini.
Ada banyak lagi bahan nak share.
Tapi tak tau la sempat ke tidak. Haha.
Orait, jumpa lagi.

Selamat hari raya!
Maaf Zahir Batin.
Ikhlas,
Nada.

0 comments:

There was an error in this gadget

up