Episode jelajah ke kota LONDANG

Since aku dah upload sekeping kat FB, ecah requested for more pictures. So, after kak yong's turn.. now it's my turn to release (cewahhh release giteww) the rest pictures yang ada dalam simpanan aku. Previous sunday aku dah upload sikit kan? ni ada sikit lagi nak share (as requsted from my sista too).

Umairah
Kasihan mak tam kaki berbalut

Baby piya dengan wan uda


The princess

Part of hantarans

Part of hantaras too

Jemaah jemputan

From the gentleman

Muka budget

Muka ugly pun taruk jugak. No bias

Kemana saja la si hajar ni pandang

Mak uteh aku macam gengster. Hihi

Mak uteh aku sudah bertukar! Haha

Kakak kecik. Anak buah cik hawa :)

Ketua adat tengah berdiskusi

Family Mak andak bermarkas kat rumah atas

Alololo..ecah senyum lebarrr

My mom and the junjungs


0 comments:

There was an error in this gadget

up