A h A D ke London?

Sesudah subuh aku dan family (except angah) dah bergerak ke tapak perjumpaan konvoi (depan masjid BC). We gerak ikut highway pada mulanya nak ke Melaka ni. Rumah Pak Itam kat Melaka. Since anak sulung dia bersamaan dengan sepupu aku yang apabila ditimbang balik beliau adalah adik sepupuku even pak itam is brother kepada ayah ku (oh..bother this!) nak melansungkan pertunangan bersama jejaka pilihan yang berasal dari Melaka jugak. Oh, did you know yang people dari Melaka ni kalau memberi/membalas hantaran, they akan bagi food&baverages as their hantarans? maksudnyaaaa.. tiada barangan yang durable (kecuali cincin dengan wang hantaran) akan berada dalam trade. Apa yang aku notice, balasan hantaran tak kesah. As long bernombor ganjil. 11 vs 5? still can maaa.. see it to believe it. So, after everything selesai, kita pun check out dari rumah pak itam pukul 2setengah macam tu laaa..Singgah PD untuk solat sebab kat rumah Melaka air tak ada!!! (cisss..time orang Banting nak datang, time tu la air nak bercatu.spoill). Okay, aku pun dah letih gila ni. Tengok gambar je la ea.. OL-Melaka-PD-OL-Klang. Seriously aku PENAT!

Spot the difference. betul satu, kasi kau sekupang.

Married-Engaged-Single.

Ecah. Aishah nama sebenar.

She's messy but adorable :)

Part of the day

My super cute cousin.
#Kalau google London kat Melaka memang tak jumpa. Do search Londang. Pasti ketemu.

4 comments:

hanisaharon said...

nice, sape tolong make up? ka yang? hue. more pic :D

Nadha said...

Gambar mana yg kau kata Kak yang tolong make up? Ecah, ada pak andam make-up-kan.

Saiful Rafizal said...

Nadaaaaa...aku baru tau kau cantik..make up la selalu naddd...cantik sangat..ngeee :P

Nadha said...

Baru tau? aisehh.. haha. anyway, thank you eppy!

There was an error in this gadget

up