Daftar Rebat Smartphone

Assalamualaikum!

Hai good day to you! Pagi Ahad yang best sebab cuaca baik tidak mendung tatkala entry ini dimuat naik. Hihi..

Anyway, just now aku saja mencuba-try-test register untuk rebat smartphone yang muda-mudi tengah sibuk kan sekarang tu..Since ahad ni kira awal lagi, aku bajet line tak busy sangat lah kan so sekadar mencuba nasib.

Unfortunately, nasib yang kurang baik aku dapat...

Loading...

Failed. Please try again...
Suddenly, baru aku teringat yang aku ada baca kat berita semasa kata nak isi online ni boleh start from 7 pagi sampai 11 malam. Hmm..kalau dah bagi period of time nak me-register, mesti la saturday and sunday pun system ni off. Alahai..spoil betul lah. Kena cuba hari esok lah macam ni..

Okay, for those yang tak tahu nak register kat mana, sila click link ni..
Daftar Rebat Smartphone 2013

2 comments:

~Cik Viva~ said...

salam..

saya pun ade register utk rebat ni..kena beli dalam masa sebulan kan..nti expired..

Nadha said...

Yes. Ada expired period. Tapi saya register bulan February 13, expired date May 13. :)

There was an error in this gadget

up