Pembekal hasil & peralatan pertanian

Assalamualaikum..

Anda mencari syarikat yang boleh membekal peralatan pertanian? Atau hasil pertanian? mungkin di sini boleh membantu menyelesaikan masalah anda.

1)Sayur-sayur hydroponik segar.


2)Cili merah dan hijau yang berkualiti. 


3)Herba-herba dan buah rock melon yang manis. 


4)Khusus-khusus fertigasi dan pelbagai khusus berkenaan dengan pertanian. 


5)Baja foliar.


6)Peralatan pertanian.



Cili kulai hijau

Cili merah

Anak pokok cili

Cili hiasan.1

Cili hiasan.2

Cili hiasan.2

Anak - anak pokok

Sayuran hydroponik

untuk sebarang pertanyaan boleh terus hubungi

Eddy 013 - 751 9335

atau email

nadahns82@gmail.com

2 comments:

Saiful Rafizal said...

Nad, ko dah melebar kan sayap ke business pertanian pulak ek..tahniah hihi

Nadha said...

Eppy!is that you? hahaha.. nak bg option to those yg selalu cari supplier through internet mcm aku je :D

There was an error in this gadget

up