Short entry for friday after-ning

Haluuuu..Assalamualaikum semua.

Entry kali ni nak share pasal makan. Ehem! sebelum puasa esok, saja la nak upload gambar makanan kat sini. HAHAHA. Motiff sangat.

Tadi aku gi makan kat Penang Village @ Alamanda Putrajaya.

Yaaa..nama pun dah kampung penang kan..elok lah kiranya kalau kita makan Asam Laksa Penang. Slurppp! masam tapi ada sikit manis. This is first time aku rasa laksa penang. Kuah okay, mee laksa kenyal. Sedap sebab isi ikan besar-besar. Wakakaka..

Pekena laksa sampai licin

Untuk hilangkan dahaga, kita oder pulak bandung cincau. Okay la sedap and tak muak. Aku jarang minum bandung kat luar sebab selalu kalau tengok orang order macam manis sangat je. Euww..bia potong kuku, jangan potong kaki.

Macam susu seteroberi pun ada

Orait lah. Sila lap air liur anda di bulan puasa yang mulia ni. Hehe.. Selamat berpuasa semua!

2 comments:

Saiful Rafizal said...

kau biar betoi xpenah makan laksa penang sblm ni..hehe..btw, its looking good.. nyum nyum

Nadha said...

Betul ahhh.. tak caya ea? tapi kat sini bestnya ketulan ikan dia banyak.. worth it!

There was an error in this gadget

up