Floria 2012

Assalamualaikum.. well hello peeps! It's July 2012 today.. Few more days untuk ramadhan. Syokknyaaa!! Puasa aku dah habis ganti. Korang macam mana? Hehehe..

Hari ni.. seperti yang aku dah janji kat mama aku. Aku, mama and my younger brother pergi ke pesta bunga kat Putrajaya. Alaaa..Floria @ Putrajaya laaa.. Tau tak?? HAHA.. iklan kat tibi kan ada. Tak tengok ke?? HAHA #haremm sungguh nada ni :P

FYI, bunga- bunga ni akan berpesta selama seminggu kat Presint 2 ni. Start semalam laaa.. Kalau datang waktu malam pulak, dapat la enjoy bunga api and tengok decorations waktu malam pulak. Kalau siapa tak tahan panas siang, boleh la datang malam. :D

Hari ni tak ada la aku gerak pagi-pagi sangat. Before pukul 11 kami dah sampai kat kawasan pesta tu.. Lepas tu apa lagi.. bergambar la!!! nak nak pulak bawak mama yang memang suka gillllaaa bunga. Hmmm sudahnya.. aku je la yang jadi mangsa untuk jadi subject camera. Heee...

Masuk ikut Monumen park

Decor dari JB Tengah

Decor from Labuan

Decor @ Perbadanan Putrajaya

PJC lagi with adik :)

Inside the Pavilion

Malu tengok peta, sesat jalan

Replika wakaf kat JB Tengah

Menara tinjau. Tapi visitor tak boleh naik kot. Roboh kangg..

Selamat datang ke rumah nadha. Wahaha..

Balkoni belakang rumah. Vrangan lagi!

Three of us! Love.

Mama and her daughter

Anak - anak riang berjalan. lalalala..

Horeeyyy! star jump di situ
Nanti ada masa aku share lagi gambar yang lain. Hee..sampai sini dulu. Selamat berhujung minggu ye korang.

GBY!

1 comments:

hanisaharon said...

mama gembira tak terkata bila jumpa bunga, hohoo

There was an error in this gadget

up