Chapter : Alahai...dinner!

Hello!

Apa kabar orang kampung? Haha... Kauorang sehat? Sehat, Bagus! Kalau tak sehat cepat - cepat shut down your computer and go to sleep (Heeee... caring tak?).

Okay, entry kali ni aku nak share pasal aku dan Starry - Starry Accounting punya dinner. Dinner telah berlangsung semalam iaitu 5th March 2011 bersamaan hari Sabtu. For your information, Dinner ni held dekat Palm Garden Hotel (nak tahu? google sendiri. Hahaha..). At first, we (me and my friends) decided nak gerak at 5.60 p.m. However, disebabkan we adalah girls and nature girls ni suka bersiap lama, we turun dari hotel penginapan (bilik kolej) pada jam 6.30 p.m.  Hah? Lambat ke? Hey, don't worry.. event tu start jam 7 and to get there, it only takes 10 minutes from UPM (based on google map).

Acara semua ikut schedule yang organizer tetapkan (actually, its slightly not.) Overall, okay. Aku tak nak comment lebih - lebih tapi kalau boleh lah kan, next time test la dulu equipments yang akan digunakan especially benda yang melibatkan techno. Sebab agak spoil bila tengok hasil kerja yang wajib tayang tu, jadi macam tak payah tayang pun tak apa. Huhu. We kecewa. But, aku upload jugak kat FB sebagai menebus rasa yang macam - macam tu.

Apa pun, benda dah lepas. Tak usah dikenang. Apa yang berlaku tu jadikan pengajaran dan memori yang sweet tu jadikan kenangan. Aku ucapkan tahniah kepada team organizer dan team kami yang very supportive towards each other. Kepada pemenang anugerah, Tahniah juga aku ucapkan. Rezeki kauorang tahun ni dapat menang. Lain tahun kalau kita panjang umur, siapa -siapa boleh la buat alumni dinner pulak ye. Boleh la gather again. Okay, aku nak share beberapa pictures masa dinner berlangsung.

Bersama course mate.

Me and puan Sri.

With Eima the gorgeous one.

Me and datin.



Family besar kami.
Okay, that's all for now. Till we meet again. Adios!

6 comments:

Ili Nadhrah said...

walaupun ada kesilapan, tapi kau cantik dohhhhh dinner ni. tak cam dah tadi!!!! :D

Nadha said...

Ili, thanks banget. Tapi kalau perasan ada few side yang tak cukup touch up. Ex: Eyebrow. Haha

Ili Nadhrah said...

hahaha..aku dinner last year lagi teruk. bibir aku alergi makanan laut. so dia bengkak. hahaha. last year mmg burok gila untuk aku. ahha

Nadha said...

Sexy la kalau macam tu Ili. Hahaha.. Mana nak dapat bibir macam tu kan. ;p

azim ikin said...

chun lah awak.. nk ngorat boleh?? hahaha

Nadha said...

Awie je boleh ngorat! Ahaha.. Bila nak pindah telok semula?

There was an error in this gadget

up