Chapter : Tahniah SAMTTAR!!!

Salam sejahtera kepada umat manusia. :)

Tahniah aku ucapkan kepada my ex kerana dapat durian runtuh. Mentanglah tengah musim durian kat UPM ni kannn... Haha (tak ada kena mengena pun -______-"). Ex mana pulak ni? Hurmmmm... ni berkenaan my secondary school yang cool sangat pada waktu itu. Apa nama sekolah aku tu? Tengku Ampuan Rahimah Islamic High School kalau cakap orang puteh lah. Melayunya S.A.M (T) Tengku Ampuan Rahimah located di Banting. Jyeahhh! Okay, kenapa ucap tahniah pulak? Orait, sebenarnya sekolah aku dan yang seangkatan dengannya yang dulunya under kerajaan negeri Selangor tapi telah di-transformmm menjadi Sekolah Agama Bantuan Kerajaan (SABK) starting from 2005 kalau i'm not mistaken (If salah, sorry. Sebab i'm not good in history).

Lencana sekolah since 1994.




Referring to Kosmo (30 Mac 2011), Sekolah-sekolah ni dah dapat millions of ringgit sebagai peruntukan untuk sekolah terbabit. Bukan setakat SABK je yang dapat, sekolah SAR and KAFA pun dapat juga. Alhamdulillah. Rezeki untuk student dan penghuni sekolah yang akan datang dapatlah mereka guna a better infrastructure in future. Anyway, hope sekolah dapat guna budget tu sebaiknya lah ye. Okay lah, tu je entry untuk kali ni. Saja je post pasal ni sebab aku bangga jadi product keluaran situ. Hihi. Bye!

Nak tahu berapa juta peruntukan tu? klik reference ni:

2 comments:

azim ikin said...

oh... jadi lepas ni blh la diorang buat bgnn baru, oastu tmbh makmal.... eh,tinggi lak cite2 aku... heheh

Nadha said...

Kau je lah yang jadi pengetua kat situ. Haha. Maju sikit. ;p

There was an error in this gadget

up