Chapter : Dentist dan gigi.

Hey ya!


Nadha datang lagi...Hahaha (poyo gila!). Hey kauorang, aku nak story ni. Meh sini rapat sikit. Dah? Okay, cool. Hari ni aku nak share lah apa yang aku buat for today. Mungkin kurang interesting bagi you guys out there tapiiii... boleh la jadi bahan bacaan kepada sesiapa yang minat blog-walking. Hehe...


Supposed, Aku, Eima and Nunun plan nak hadirkan diri ke Pusat Perubatan Universiti (PKU) pada waktu pagi yang sangat. However, sebabkan aku dan mereka kurang tidur, kami telah melajak-kan waktu pagi yang sangat tu ke tak berapa nak pagi iaitu jam1000 waktu GMT+8.00. Matahari dah terpacak, baru lah kami terpacak kat depan PKU tu. Dengan hati yang berbunga, kami melangkah masuk straight ke registration desk. Misi yang jaga kat situ kata registration dah tutup and bilang kat kami datang waktu petang or next week je. HOH! melopong mulut kami. Ai-yai-yai... cepat gila tutup, dah la waktu petang tu terima 10 patients je. Apa daaaa... Dengan berat hati, kami pun pulang.


Bila jam dinding tunjuk pukul 2.15 petang, kami datang lagi. Race for the top 10 patients and we manage to get the first place (And yes! Semestinya aku dulu). Haha... Scaling gigi ngilu beb! Tapi, resultnya memang puas hati. Senyum pun lagi confident! Ahhhhh... lega bila scaling sesion dah end. Sekejap je pun buatnya, tunggu turn tu yang lama. Tapi tak apa... i'm satisfied, no regret.


Resit terima kasih.


Okay, satu lagi benda dalam 'the things must do list 2011' dah terbuat. Heeee... Thanks Buddies yang teman tadi tu ye. Gigi kauorang chantek dah, yeah!


p/s: Marilah gosok gigi sokmo supaya putih macam gigi Nunun & kemas macam gigi Eima. =)

2 comments:

nurul said...

senyum tak perlu kata apa2....hihi

Nadha said...

Betul!!! Dunia tiada penyakit Gigi. Hehehe...

There was an error in this gadget

up